Ko je najveći Cityjev rival? Sane nema dilemu, ali se mnogi ne slažu s njim

Uniteda ni u priči

Ko je najveći Cityjev rival? Sane nema dilemu, ali se mnogi ne slažu s njim

Mladi fudbaler Manchester Cityja Leroy Sane dao je vrlo zanimljivu izjavu uoči nove sezone u Premier ligi.

Na pitanje ko je najveći Cityjev rival za odbranu titule, Sane je 'kao iz topa' odgovorio - Chelsea.

"Chelsea nam je najveći rival jer su doveli veoma dobrog trenera. Ako ste gledali kako je Napoli igrao prošle sezone, sve vam je jasno. Bili su izuzetno atraktivni, dobro smo se namučili protiv njih u Ligi prvaka", prisjetio se Sane, te dodao da kao drugog najvećeg konkurenta vidi Liverpool.

Iako mnogi smatraju da će Građanima i ove sezone najveći konkurent biti Manchester United, Sane je izabrao ekipu koja je prošle sezone završila tek na petom mjestu čime je iskazao veliko poštovanje Mauriziju Sarriju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi