Ko je zaista hrabar, a ko samo jak na riječima?

Kladioničari na mukama

Ko je zaista hrabar, a ko samo jak na riječima?

Nakon što su brojni ljubitelji fudbala protekla dva mjeseca imala priliku gledati samo utakmice liga petice i kup takmičenja, sutra navečer nam se konačno vraća šou sezone - Liga prvaka.

Kao što to obično i biva, baš na 14. februar (Dan zaljubljenih) mnoge djevojke će zaplakati jer se te večeri igra spektakl koji se ne propušta, Real Madrid-PSG, ali ko će to njima objasniti...

Osim ljubitelja fudbala i kladioničari će konačno doći na svoje. Sad ćemo vidjeti ko je hrabar, a ko samo jak na riječima? Lako je reći da će PSG izbaciti veliki Real Madrid, ali teško je uložiti neki veći novac na to. Ako ste baš toliko hrabri da igrate protiv dvostrukog uzastopnog prvaka Evrope, onda je kvota od 3,10 u MOZZART kladionici pravi poklon za vas. S druge strane, za one koji još uvijek vjeruju momcima Zinedina Zidana, kvota od 2,30 na njihovu pobjedu sigurno nije nimalo loša.

Obzirom da je taj meč tek u srijedu navečer, okrenut ćemo se i sutrašnji mečevima u kojima će najviše uživati navijači na St. Jakob-Parku i stadionu Juventusa. Basel ima, možemo slobodno reći, nemoguć zadatak jer dočekuje Manchester City. Ekipa Pepa Guardiole melje sve pred sobom ove sezone, a čini se da će Basel biti samo jedna lakša prepreka za njih. MOZZART vam nudi kvotu od 1,38 na pobjedu Građana. Idemo dalje, sutra navečer nas očekuje pravi spektakl u Torinu jer igraju Juventus i Tottenham jedan od derbi mečeva Lige prvaka. Opet se vraćamo na priču od maloprije. Mnogi smatraju da Tottenham ima snage da izbaci Juve, ali smije li neko staviti veću količinu novca na to? MOZZART nudi baš dobru kvotu na pobjedu Juventusa od 2,00, dok je kvota na Tottenham 3,90.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Osim susreta na Bernabeu, u srijedu navečer se igra i meč na Dragau između Porta i Liverpoola. Ekipa Jurgena Kloppa nalazi se u sjajnoj formi posljednjih sedmica i sigurno će u srijedu biti favorit, a kvota od 2,55 je odlična. S druge strane, MOZZART nudi kvotu od 2,75 na Porto što bi moglo biti dobro ako ste ljubitelji iznenađenja.

Dobro razmislite o tome šta ćete igrati, imate još nešto više od 24 sata. Sretno!

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi