Ko kaže da Salah nije stari?
Salah možda i nije na nivou na kakvom je bio prošle sezone, ali definitivno talent i kvalitet nisu nestali preko noći, a to je pokazao još jednom, zabivši za pobjedu Redsa na gostovanju u Huddersfieldu

Redsi savii, Salah pogodio

Ko kaže da Salah nije stari?

E. Škorić

Liverpool je u posljednjem meču subotnjeg programa devetog kola engleske Premier lige savladao Huddersfield s 1:0.

Redsi su gostovali pretposljednjoj ekipi lige, ali Jurgen Klopp je upozoravao da ovakve utakmice itekako mogu da budu teške. Pa gledajući konačan rezultat, stvarno je bilo tako.

Gosti s Anfielda jesu zaslužili pobjedu, ali i Huddersfield je imao dobre šane i bio je dobrim dijelom meča ravnopravan rival favorizovanom Liverpoolu.

Nedostajao je u Kloppovom sastavu Sadio Mane, ali se Mohamed Salah "probudio". Postigao je gol u 24. minuti na asistenciju Shaqirija i pokazao da nije nestao preko noći, a osporavali su ga zbog nešto slabije forme u ovom dijelu sezone u odnosu na onu prošlu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Egipćaninu je ovo bio četvrti gol, a Liverpool se opet izjednačio na vrhu sa Cityjem koji također ima 23 boda. Dva boda manje imaju Chelsea i Tottenham, Aresnal je na 18, ali ima i meč manje u odnosu na ove ostale ekipe u vrhu tabele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi