Ko kaže da su svima bitni pariški milioni?
Brazilcu novac nije bitniji od razvoja karijere (Foto: EPA)

Ko kaže da su svima bitni pariški milioni?

M. Šljivak

Ekipa PSG-a od ulaska arapskih investitora u klub dovela je ogroman broj fudbalera, a većina ih je došla zbog ogromnih novčanih ponuda.

Ipak, da ne jure svi za novcem primjer je brazilski fudbaler Malcom koji trenutno nosi dres Bordeauxa. On je jedan od najtraženijih fudbalera na tržištu ovog ljeta i čini se da je on već odabrao tim u kojem će igrati.

Malcom želi u Inter, iako je na stolu imao bogatu ponudu PSG-a, a traži ga i Borussia iz Dortmunda. Međutim, Sky Italia tvrdi kako je 21-godišnji krilni fudbaler odlučio da prihvati ponudu Nerazzurra jer smatra da je to najbolja sredina za njegov dalji razvoj.

Bordeaux je spreman prodati mladog brazilskog ofanzivca. Njegova cijena je 50 miliona eura i to je cifra koja je za sve zainteresovane itekako prihvatljiva.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Malcom je član francuskog kluba postao u januaru 2016. godine, a stigao je iz brazilskog velikana Corinthiansa. Protekle sezone je 38 odigranih utakmica postigao 12 golova i osam puta je asistirao.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije