Plaćen 45 miliona eura, a sada šalje ovakvu poruku Interu?

"Ne želim se vratiti"

Plaćen 45 miliona eura, a sada šalje ovakvu poruku Interu?

E. Škorić

Joao Mario je drugi dio sezone proveo na posudbi u West Hamu i po svemu sudeći nema namjeru da se vrati u Inter.

Portugalski reprezentativac će nakon Svjetskog prvenstva morati da se vrati u Inter čiji je član, ali on želi da ostane u West Hamu.

"Ne želim više da idem tamo. Nemam potrebnu motivaciju i bez sumnje je moje iskustvo u Seriji A loše. Nisam ljut, ali jasan sam: Ne vraćam se tamo!", poručuje Mario.

"Samo sam iskren, ne želim lagati, jednostavno nisam bio dio projekta na početku sezone i sada ne želim biti dio toga. Ljeto 2016. godine je bilo teško, bilo je dosta promjena u Interu, previše zbunjenosti, a za nove igrače poput mene i Gabigola je bilo teško. Nisam bio u stanju da igram dobro u svom tom haosu", tvrdi Portugalac.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Italijanski nogomet nije za mene. Ko je kriv? Niko, a možda su svi, ali nakon SP-a ne želim da se vraćam u Seriju A. U ovom sportu treba biti iskren i treba imati razumijevanja. S Interom je gotovo i to je to", zaključio je.

Iako ima ugovor s Interom do 2021. godine, nastojat će da se tamo ne vrati, a Inter će zahtijevati određenu odštetu od West Hama.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi