Ko se sjeća Senada Husića, još?
Husić je svoje tri minute u derbijima imao u julu 2016. kada je kompletirao dva žuta kartona i na tuširanje otišao u 30.

Nekadašnje Željino "otkrovenje"

Ko se sjeća Senada Husića, još?

Ni novinari ni predsjednik Željezničara nisu neki dan na vanrednoj konferenciji za novinare bez povoda znali tačan broj Željinih akvizicija u posljednje tri godine, od 2015. do danas. 

Okvirno, nekih je 50-tak igrača stiglo, a tačan broj teško je odgonetnuti jer su neki igrači otišli prije nego što su i došli.

Elem, do prošle godine vladalo je zlatno doba neprovjerenih, da ne kažemo anonimusa, koji će za 15 godina unucima moći reći da su i oni nekada igrali u Želji.

Jedan od takvih je i Senad Husić. Kada bi napravili anketu među navijačima Željezničara, ako bi deset posto znalo odakle je došao taj, šta je k tomu još da prostiš igrao i koliko je plaćen, pa i gdje je otišao, bio bio ti izvarendan rezultat. Daj Bože da ih petnaestoro zna gdje danas igra.

Senad Husić u Želju je došao u ljeto 2016. i najupečatljiviji dojam, naravno negativan, ostavio je kada je potpuno ishaviješten dobio crveni karton u derbiju na Grbavici, u prvom kolu Premijer lige. Prvi žuti u 27. drugi u 30. minuti.

Nije se dugo Husić zadržao na Grbavici, kao ni trener Miloš Kostić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon Željezničara otišao je nigdje, pa je od niodakle došao u Čelik, a sada je navodno u švedskom četvtoligašu koji se zove IFK Amal za koji igra i Mirnes Selamović, a donedavno je boje branio i golman Alem Plakalo. Uglavnom, kolonija Bosanaca.

Husiću je gore vjerovatno lijepo, uređena država, niti ko psuje, niti pljuje, no kakva li je to naša liga kada se nekadašnja pojačanja klubova iz vrha danas po četvrtoj švedskoj ligi vucaraju...

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Elmedin
Koliko ti je babo prodao dunuma zemlje da ti kupi diplomu A.Čuliću?,Allaha ti?!Gdje li siti kupio diplomu "novinara"?
6 1
Elmedin
ISHAVIJEŠTEN!!!!!!!!!Gluho bilo,na kojem je ovo jeziku ova rijec?
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi