28

Komentari (28)

rabodimis
E cuj ovog.. XD Sta sad slijedi, humanitarna akcija.. Evo svi smo zaplakali od silne patetike. Cuj njima fol naki lesinari kruze a oni najveci lesinari i pijavice u drzavi. XD Ovaj LOPOV je otjerao postene ljude koji su trazili opravdanje za ponovno bacanje para i opet ce ove parazite spasavat nasim parama, ni stida ni obraza nemaju, samo sto nije zaplakao ovaj zastitnik lopova. Jbo te otac tanovicu/novikoldzo, pomazi im iz svog dzepa nemoj glumit nakog heroja preko ledja gradjana Sarajeva !
789012455
Nisi ni ti ni sta bolji ....
Drakula
Da ih nema kome bi se smijali?
pjanke.sa
Pa Hasane ne radis ti za Zelju jerane. Ti bi trebao da pomazes kao nacelnik sve sportske kolektive i to sto ima NASIH para u budzetu, da rasporedis na ostale ekipe. Nemamo mi samo Zelju u tvojoj opstini. I ti si prostrasan i zbog toga se u normalnim drzavama daje otkaz. Ali blago tebi pa radis u BiH.
E.Car
A kolika su to sredstva?? Jesu li to ista sredstva onima koliko i općina Centar daje FK Sarajevu??? Jesu!!! Ne palamudi i šuti!!! Isto je dobilo i njanjajevo samo se ovdje razvlači sa razlogom. Kada smo već kod toga kada će te počet plaćati stadion. Zašto niste platili korištenje Koševa preko 30 godina??? To je brajko puno veći dug od našeg ali se šuti o njemu!!!!
pjanke.sa
Ti ba nisi dobar. Ko nije platio koristenje Koseva 30 godina? Hahahah kakvi mitomani. Pricas o dvije odvojene opstine prijatelju. Novo Sarajevo i Centar. Eh sad sa ti napisem, posto si pogresno informisan: Opstina Centar ima puno veci budzet od Opstine Novo Sarajevo i po tome sportski kolektivi bi trebali da dobiju vise para nego u Opstini Novo Sarajevo. A kao sto ti kazes, dobivaju isto. Sto takodjer nije tacno. Sve ovo sto sam napisao nije poenta da se to koliko FK Sarajevo dobije, nego Hasan nase pare dijeli Zelji i to samo Zelji i puna mu usta Zelje a drugi sportski kolektivi u istoj Opstini dobiju ku rac. To je poenta. Ali dzaba nemoj bogati mi odgovoarat jer si pristrasan.
Hadzija123
Sta ba ti pricas decko jesi li nirmalan dobijete stadio dzaba na koristenje 30 godina dok drugi sami ulazu u tribine travnjake i tako dalje ne palamudi nego se pokrij ponusima
pjanke.sa
Hahahaahah e ti si glup za medalje Hadzija. Svaka cast. Jel vjezbas ili ti je to priroda dala?
Hasimaga
@pjanke .. sta kazu ulazu u stadion hahahahaha , to je ta mitomanija , za 10 godina ce sami sebe ubijediti da su sve sami napravili, a ono istina da su oteli , ukrali....rezmi i partije im prave tribine ,na partijskim budzetima prezivljavaju godinama ko hurave nije bitno crveni,zeleni .....
pjanke.sa
Ja moj hasimaga, cuj oni sami ulazu, to je za medalje kakvi su to mitomani.
user1675926959
pjanke.sa prijatelju ,koji je to brend u opštine Novo Sarajevo veći od Želje????Da nije Mercator,ili Kampus,ili možda caffe Parlament,ili Robot komerc....????On je načelnik samo te opštine i njegova je dužnost da radi i da pomaže brendove svoje opštine .Željo nema svog vlasnika da upumpava svoje pare u njega već djeluje kao udruženje građana.Dakle klub od javnog dobra.I ovo koliko poprima izdvaja za Želju je premalo koliko bi trebalo da se izdvaja Znaš li možda koliko grad Tuzla izdvaja za Slobodu???Znaš koliko njih boli nek stvar što tamo navija neko za Želju ili Sarajevo nebitno...Ako si ti pitat a živiš u Novom Sarajevu jbg..samo treba da znaš da svaka opštine MORA izdvajati sretstva za neku instituciju unutar nje bilo da je sportska,kulturna,nebitno....pozz
mido1921
A ti si realan!? Da opština centar daje košarkaškom klubu Bosna trećinu koliko daje Sarajevu bili bi prvaci. A stadion da ne spominjem. Druga stvar opština Novo Sarajevo daje i ostalim klubovima al osim Sparsa ostali klubovi su niželigaši.
mido1921
Ti si klasični frustrirani debil. Režim vas napravio i sad ti nekog prozivaš hahaha. Pa da vam nije bilo KPJ ne bi postojali, da vam SDA nije bila na vlasti završili bi kao Olimpik.
CASIO
Borac i zeljo dva rezimsko partijska kluba
Hasimaga
Rezimsko partijski klub, uvijek bio i ostao, evo i dokaza. Na drzavnim jaslama citav zivot
samozeljo
Hasimaga
@samoseljo Mitomancicu obrisi sline
Hasimaga
@sikra papcicu mozes samo cucnut i potegnut ga lagano
mido1921
Hašimaga, stavim ti hašimagu u ta pogana usta.
Hasimaga
@mido cucni papak mitomanaki pa ga hlabaj lagano
papagaj
Senad Misimovic i Amar Osim
Bit ce gusto bit ce 0:2
Glavni i najveci lesinar koji kruzi oko klubske imovine je Senad Misimovic.
samozeljo
Glupsone, sta ti znas...
Bit ce gusto bit ce 0:2
Pitaj onu koja te otelila koliko znam.
samozeljo
Bit ce gusto bit ce 0:2
Sjeti ti se glupko komplet prvog safa na dzenazi najmilijeg clana familije.
samozeljo
mido1921
Daj mu bananu i bit će miran
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.