Ko voli, nek' izvoli: City odredio cijenu za Aguera

Hoće li Inter odustati?

Ko voli, nek' izvoli: City odredio cijenu za Aguera

Napadač Manchester Cityja Sergio Aguero bi na ljeto mogao napustiti Etihad, a poznato je i koliko novca će Građani tražiti za njega.

Kako navode britanski mediji, klub koji bude želio dovesti Aguera morat će platiti 93 miliona eura obeštećenja, što je svakako cifra koju mogu odvojiti samo rijetki klubovi u Evropi.

Najzainteresovaniji za Aguera je Inter, čiji kineski vlasnici najavljuju ulaganje od ogromnih 400 miliona eura, a upravo je Argentinac prvo ime na listi želja.

Sergio Aguero u posljednje vrijeme sve češće nije u startnoj postavi Manchester Cityja, a špekuliše se da Pep Guardiola želi mlađeg igrača koji ima veći radijus kretanja. Čini se da je takvog našao u Gabrielu Jesusu, koji se pokazao kao veliko pojačanje za Građane.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim Intera, za Sergija Aguera se raspituju PSG i Real Madrid.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi