Ko zbog kartona propušta 22. kolo Premijer lige?

Moraju na hlađenje

Ko zbog kartona propušta 22. kolo Premijer lige?

S. Mlaćo

Za vikend se igraju susreti 22. kola Premier lige BiH, posljednjeg regularnog dijela prvenstva.

Očekuje se nas dosta uzbuđenja, a derbi se igra na Pecari gdje će Široki Brijeg ugostiti Sarajevo, te u Doboj Kaknju gdje Mladost dočekuje Zrinjski.

Željezničar je jučer prekinuo niz od šest poraza, a sada će nove bodove izabranici Amara Osima tražiti kod Slobode na Tušnju.

Susrete 22. kola zbog kartona će propustiti četvorica nogometaša.

Prvotimac Mladosti Welbeck Maseko jučer je dobio drugi žuti, odnosno crveni karton i neće biti na raspolaganju svom treneru Adnanu Zildžoviću.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Po treći žuti dobili Mirsad Ramić (NK GOŠK), Demir Peco (FK Radnik Bijeljina) i Dražen Bagarić (NK Široki Brijeg). Kompletnu statistiku za sve navedene igrača pogledajte klikom na njihova imena.

Zanimljivo da se pet susreta narednog kola igra u subotu, dok u nedjelju na Pecari od 18:00 sati igraju Široki Brijeg i Sarajevo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi