Kobiljar dogovorio raskid saradnje sa Olimpijom

Nije se naigrao u Ljubljani

Kobiljar dogovorio raskid saradnje sa Olimpijom

Epizodi Rijada Kobiljara u ljubljanskoj Olimpiji došao je kraj.

Kobiljar je na Stožice stigao prošle godine s titulom jednog od najboljih mladih igrača iz bh. lige, međutim spletom okolnosti u dresu Olimpije se nije naigrao, pa se raskid saradnje za obje strane nametnuo kao najbolje rješenje.

Da je dogovoren raskid saradnje potvrdio nam je i sam Kobiljar, demantiravši ujedno i natpise o mogućem odlasku u Brežice, o čemu su danas pisali pojedini slovenački mediji.

Poljaci pišu kako će svoju karijeru ovaj 22-godišnji nogometaš, koji je jedno vrijeme igrao i za mladu reprezentaciju BiH, najvjerovatnije nastaviti u Poljskoj. Za njegove usluge se interesuje Wisla iz Krakowa, posrnuli tamošnji velikan, u čije redove je nedavno stigao i legendarni Jakub Blaszczykowski koji će navodno zbog finansijske dubioze u kojoj se klub nalazi igrati potpuno besplatno.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Podsjetimo, Olimpija je za Kobiljara izdvojila Zrinjskom skoro 200.000 eura. U našoj zemlji je igrao još za GOŠK, Sarajevo, Travnik i Olimpik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi