Kočević sa penala presudio Krupi

Premijer omladinska liga BiH, 18. kolo

Kočević sa penala presudio Krupi

Danas je ekipa Željezničara ugostila Krupu u okviru Premijer omladinske lige BiH za pionire i slavila pobjedu rezultatom 1:0.

Prvo poluvrijeme donijelo je zaniljivu predstavu. Obje ekipa su imale nekoliko dobrih šansi, ali su mreže ostale netaknute, pa se na odmor oštilo rezultatom 0:0.

Na početku drugog poluvremena Željezničar stiže do vodstva. Neriman Kočević je izborio jedanaesterac i isti pretvorio u vodstvo domaćih u 48. minuti susreta.

Željo je ovom pobjedom barem nakratko smanjio zaostatak za prvoplasiranom Sarajevom na četiri boda.

Premijer omladinska liga za juniore, 18. kolo:

FK Željezničar - FK Krupa 1:0 (Kočević 48')

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-15:

FK Željezničar: Bjelica, Berberović-Malkočević, Durić, Otajagić, Pajtak, Kočević, Brković, Serdarević, Karišik, Rastoder, Vukas. Igrali su još: Trnka, Husić, Jaganjac i Hrkalo.

FK Krupa: Matijaš, Stupar, Pucar, Drča, Berendika, Jokić, Jotić, Gavrić, Trivić, Kralj, Malić. Igrali su još: Zečević i Malbašić.

Top Komentari

casimiro
Bravo djecace!
1 1
vanja8
Je li Oda trener ovih pionira? Ako jeste,onda aferim majstore ... Oda vrati se....
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi