Darko Hrkalo junak Željine pobjede nad Zrinjskim

Premijer omladinska liga, 14. kolo

Darko Hrkalo junak Željine pobjede nad Zrinjskim

Pioniri Željezničara su danas na svom terenu ugostili vršnjake iz Zrinjskog u meču 14. kola Premijer omladinske lige.

Bolje su domaći otvorili susreti i to su vrlo brzo krunisali golom.

Igrala se 13. minuta kada je Darko Hrkalo pogodio mrežu Zrinjskog i doveo Želju u vodstvo.

Gledala se i u nastavku meča zanimljiva predstava, ali golova nije bilo, pa se gol Hrkala pokazao pobjedonosnim za domaće.

Pioniri Željezničara nakon ove pobjede imaju 39 bodova i nalaze se na prvom mjestu tabele sa četiri boda više, ali i utakmicom više od drugoplasiranog Sarajeva.

Premijer omladinska liga za pionire, 14. kolo:

FK Željezničar - HŠK Zrinjski 1:0 (Hrkalo 13')

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-15:

Željezničar: Bjelica, Durić, Otajagić, Kobašević, Jaganjac, Mašala, Karišik, Halilović, Hrkalo, Rastoder. Igrali su još: Trnka, Pajatak, Brković, Serdarević.

Zrisnjki: Pušić, Milićević, Zovko Boris, Zovko Luka, Čule, Pandža, Mandić, Čubela, Blažević, Šakota, Kudić. Igrali su još: Marić, Glavina, Vazgeč, Stanković, Brajković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi