Kočić: Trebalo nam je malo sreće

Košarkaš Sparsa nakon turnira u Beogradu

Kočić: Trebalo nam je malo sreće

Midhat Šljivak

Srđan Kočić pružio je dosta dobre pratije za juniore Sparsa na turniru u Beogradu.

Sarajevski tim je poražen u finalu od Crvene zvezde, a Kočić smatra da je za uspjeh bilo potrebno više sreće.

"Utisci se polako sliježu i sve u svemu, kada danas hladne glave pogledamo na turnir u Beogradu, mi smo zaista ostvarili odličan rezultat. A to je, iskreno, malo ko od nas očekivao. Prvenstveno, jer smo imali najmlađi tim na turniru.

Kada sada pogledamo, ostaje žal za tim prvim mjestom. Pokazali smo sinoć u finalu da u sportu ništa nije nemoguće. Da smo imali malo više sreće , mislim da smo mogli iznenaditi favorizovanu Zvezdu, koja je i prije turnira bila apsolutni favorit i od koje se očekivalo da sa lakoćom preskoči sve protivnike. Ja sam mišljenja da smo ih mogli pobijediti da smo malo bolje otvorili drugo poluvrijeme, kada su oni i napravili ključnu razliku", rekao je Kočić, te je dodao:

"Ostaje nam da nastavimo da radimo i da se nadamo pozivnici za učešće na finalnom turniru u Berlinu. To svi potajno priželjkujemo. Zaslužili smo, od svih učesnika na turniru pružili smo najjači otpor Zvezdi koja je i osvajala juniorsku Euroligu. Imamo kvaliteta i pokazali smo da se možemo sa svima ravnopravno nositi", istakao je Kočić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi