Kodri propao novi posao
Foto: Eric Lafargue

Obavio razgovore, ali...

Kodri propao novi posao

Nekadašnji selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Meho Kodro neće preuzeti kormilo Wolfsbergera, prenose austrijski mediji.

Petedesetjednogodišnji Kodro se nedavno razišao sa Servetteom i u potrazi je za novim angažmanom, a iako se činilo da će Švicarsku zamijeniti Austrijom, od preuzimanja Wolfsbergera neće biti ništa.

Kodro je proteklih dana pregovarao sa čelnicima Wolfsbergera, koji su u potrazi za novim trenerom nakon što je zbog loših rezultata uručen otkaz Heimu Pfeifenbergerom, ali mediji u Austriji pišu da do dogovora nije došlo i da je posao propao.

U Wolfsbergeru su se, kako se navodi, okrenuli Andreasu Herzogu koji u Austriji ima status legende. Svojevremeno je za tamošnju reprezentaciju odigrao preko 100 utakmica, a u bogatoj karijeri je, između ostalog, igrao za Werder Bremen, Bayern, Rapid, Los Angeles...

Potražite više informacija na temu Tipico Bundesliga:

Podsjećanja radi, Kodru je čelnicima Wolfsbergera predložio Samir Muratović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi