Kodro komentarisao povratak u reprezentaciju: "Sanjam o igranju na tom stadionu u dresu BiH"

Vraća se u formu

Kodro komentarisao povratak u reprezentaciju: "Sanjam o igranju na tom stadionu u dresu BiH"

A. Čaušević

Kenan Kodro je posljednji nastup za reprezentaciju BiH upisao u prijateljskom duelu protiv Španije sredinom novembra prošle godine. 

Ako je slutiti po posljednjem susretu za Athletic Bilbao Kodro bi se mogao vratiti u formu koja mu je prije nekoliko godina donijela i status standardnog prvotimca BiH.

Zmajevi će u martu igrati baraž za Evropsko prvenstvo, a u slučaju plasmana na EURO bili bi smješteni u grupi E što znači da bi svoj meč protiv Španije igrali u Bilbau.

Upravo je igranje u dresu reprezentacije na San Mamesu san za Kodru. Potvrdio je to bh. napadač u razgovoru za španske medije.

"Nisam dobio pozive u posljednja tri okupljanja, treba zbiti redove u play offu. Povratak u reprezentaciju i igranje na San Mamesu protiv španske reprezentacije bi bilo ispunjenje sna", rekao je Kodro.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Inače, moguće protivnike u grupi E Bosna i Hercegovina će saznati u subotu kada je na programu žrijeb grupne faze Eura.

Kodro je do sada dres bh. nacionalnog tima nosio devet puta uz dva postignuta gola. U minulim kvalifkacijama nije upisao niti jedan nastup. Protiv Armenije i Grčke bio je na klupi, za ostale mečeve nije pozivan.

Top Komentari

Kodro sanja ti i dalje nije zabranjeno sanjati tanak si ti za reprezentaciju BiH, nisi ti za reprezentacije BiH, Hodzic je je bolji od Bajica i Kodre, ostaje jos da se vidi sta ce biti sa Koljevicem da li ce se on nametnuti reprezentaciji BiH, Bosna se mora rjesiti parmaka kao sto su Toni Sunjic, Zukanovic, Bajic, Kodro i jos neki, ako misli napraviti solidnu reprzentaciju i proci baraz za EP2020. Nama nece moci pomoci ni Mourihno ako nemamo solidan igracki kadar u reprezentaciji.
5 2
Amarinho
nije on za repku
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije