Kodro: Meni sastavljaju ekipu? Nikad to neću dozvoliti

Kodro: Meni sastavljaju ekipu? Nikad to neću dozvoliti

Adnan Beganović

Na današnjoj press konferenciji FK Sarajevo prisutnim novinarima obratio se i šef stručnog štaba Meho Kodro. 

Uzdrman trenutnim stanjem u timu sa Koševa je i sam Kodro, koji je istakao da će nastojati situaciju okrenuti u pozitivniju što je prije moguće. 

"Mogu da razumijem navijače da su razočarani, ali i mi smo. Mi ćemo nastojati da ovu situaciju okrenemo što je prije moguće i da izađemo iz razočaravajuće situaciju u puno bolju za sviju nas", kazao je Kodro, a potom nastavio: 

"Nije isto biti u Sarajevu ili u nekom drugom bosanskohercegovačkom klubu. Moramo se naviknuti na medijski pritisak, na pritisak navijača i što je bolje moguće da nastupamo pod pritiskom. Pritiska ima, i to je normalno u svijetu fudbala." 

"Ja sam zadovoljan sa ekipom koju imam. Bio bih nezadovoljan, s obzirom na navijače koje imamo, igrače koje imamo, da na kraju ne osvojimo titulu. To bi bio neuspjeh."

Trener Sarajeva se osvrnuo i na pojedine natpise i priče da mu drugi kroje i sastavljaju ekipu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nemam pojma o tome. Meni ekipu niko ne pravi. Ja sebi ne bih mogao dozvoliti takvo nešto. Pričam sa Ibrakovićem svakadnevno, ali moja je zadnja jer meni treba nezavisnost, ja ne mogu da funkcionišem drugačije. Da meni neko sastavlja ekipu? Ja to sebi ne bih mogao dozvoliti."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti