Kodro: Možemo pobijediti i jače od Irske

Bivši bh. selektor za SportSport.ba

Kodro: Možemo pobijediti i jače od Irske

Naredna prepreka bh. reprezentacije u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj je Republika Irska.

Voljom žrijeba u Nyonu danas je odlučeno da će izabranici Mehmeda Baždarevića u baražu odmjeriti snage sa reprezentacijom Republike Irske, što je izazvalo nezadoljstvo kod nekadašnjeg selektora Mehe Kodre. 

"Nisam zadovoljan, ne mogu nikako biti. Bilo je zaista dosta lakših protivnika, a o reprezentaciji Republike Irske zna se dosta toga. Koliko je Irska kvalitetna najbolje pokazuje nedavna pobjeda nad protiv aktuelnih prvaka svijeta Njemačke", kazao je Meho Kodro za SportSport.ba, dodavši:

"Mi imamo kvalitet da dobijemo bilo koga, čak i jače reprezentacije od Republike Irske. Smatram da možemo izboriti plasman na Evropsko prvenstvo", zaključio je.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Na kraju razgovora za SportSport.ba Kodro je istakao da se trenutno ne dešava ništa po pitanju njegove trenerske karijere, te da i dalje strpljivo traži novi posao. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.