Koeman je bio na stadionu, ali zna se zašto ga kamermani i fotoreporteri nisu snimili

Nije htio ići u standardnu ložu

Koeman je bio na stadionu, ali zna se zašto ga kamermani i fotoreporteri nisu snimili

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone jučer su sa 3:0 na svom terenu pobijedili Levante.

Katalonski klub prekinuo je seriju loših rezultata i uspio je da dođe do pobjede, a na klupi Barcelone jučer nije bilo Ronalda Koemana.

Nizozemski stručnjak je u prošlom kolu protiv Cadiza dobio direktan crveni karton i zbog toga je suspendovan na dvije utakmice, a jučerašnji meč vodio je njegov pomoćnik Alfred Schreuder.

Međutim, Koeman je bio na stalnoj vezi sa drugim pomoćnikom Henrikom Larssonom koji je prenosio Schreuderu šta treba da radi tokom određenih situacija.

No, zanimljivo je da kamere nisu snimile Koemana na tribinama Camp Noua i mnogi su mislili da Nizozemac nije došao da prati utakmicu protiv Levantea.

Ipak, katalonski Sport je objavio da je Koeman bio jučer na stadionu, ali da jednostavno nije želio biti u loži gdje ga mogu vidjeti ostali navijači i eventualno uputiti kritike za loše rezultate.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Koeman je zbog toga odlučio da bude u privatnom sektoru Barcinog stadiona gdje ga kamere i fotografi ne mogu snimiti ili fotografisati i zbog toga su mnogi mislili da uopšte nije na stadionu.

Nizozemac je dobio prethodnih sedmica velike kritike zbog loše igre i rezultata kluba i navijači čak traže otkaz, a očito je da nije želio da jučer bude toliko u javnosti da bi ga navijači mogli prozivati na tribini.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi