Koeman hvalio Puiga, a onda poslao poruku i Pjaniću

Barca slavila u Elcheu

Koeman hvalio Puiga, a onda poslao poruku i Pjaniću

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone danas su u gostima pobijedili Elche sa 2:0.

Golove za katalonski klub postigli su Frenkie de Jong i Riqui Puig, te su donijeli važna tri boda svojoj ekipi.

Puig je dobio šansu u samom finišu meča, te je nakon samo minute na terenu uspio da glavom zatrese mrežu protivnika.

Za mladog veznjaka ovo je prvi gol u seniorskom timu, ali i pokazatelj Ronaldu Koemanu da ozbiljnije treba da računa na njega. Nakon meča Koeman je poručio da je zadovoljan s onim što je Puig pokazao, ali je poslao i jasnu poruku ostalim rezervama među kojima je i Miralem Pjanić.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ušao je s klupe i odigrao jako dobro. Ušao je u kazneni prostor i zabio gol i to je ono što stalno govorim veznim igračima. Kada vam trener pruži šansu za igru onda morate da pokažete da imate budućnost u prvoj ekipi. Puig je danas bio jako važan za nas", rekao je Koeman.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Sanska_Prangija
Ko ovdje kome tura? Usao u 89' i odigro jako dobar mec? Je li bilo mozda 38min nadoknade? Pa 'kada vam trener pruzi sansu...' Je li im guzi mame mozda kad tako prica ili u cemu je stos
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi