10

Komentari (10)

ryan.giggs
Došao kasnije u šta? Gdje je to zakasnio, života ti?!
zvjezdan10
a pjanke prije njega potpisao ugovor za barsu
LukasPodolski
Za dobro ekipe odstupi
realno_govoreci
Trebamo biti svjesni toga dok god je Messi u ekipi od bilo kojeg veznjaka nema nista u timu. Pa pogledajte sve igrače kada je Messi u sastavu,samo daj je njemu i on ili će dati pas ili pitati tako da neki kreativac i nije prijeko potreban Barceloni dok je Messi u timu. Njima trenutno više trebaju igrači tipa Se Jonga koji se puno kreće i Busketsa koji je samo daje Messiu ili vraća golmanu a uz to je defanzivan. Pjanić je kreativac i treba slobode da nešto uradi ,u ovakvoj Barci toga nema sigurno jer je više svima jasno šta i kako sa ovim sastavom. Bez daljnjeg je Messi jedan od najboljih u povijesti ali on trenutno guši napredak Barce.
ako1986
Slazem se u potpunosti Messi je klasa za sebe uz CR7 da se razumijemo ali za razliku od Ronalda Messi u zadnje 2 ili 3 cak sezone igra samo za sebe doista je postao visak u Barci uzrok je mnogim pometnjama i zajedno sa Koemanom glavni krivac za trenutno rezultatsko stanje..
Edin Merlin
Ti si debilčina....
AmarSahi
Arthur dobija više minutaže od Pjanića....
DamirT
On se jos izvlaci na ovo da je Pjanic dosao kasnije.Pa dosao je krajem avgusta,a ne u decembru jbt
zvjezdan10
a pjanke prije njega potpisao ugovor za barsu što je najjače
zvjezdan10
Ma svaka ti čast ,ekipa ti baš DOBRO djeluje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.