Koeman Laporti: S ovim igračima što imamo...

Nizozemac ponovo sebe brani

Koeman Laporti: S ovim igračima što imamo...

E. Škorić

Španski novinar Alfredo Martinez donosi neke zanimljive detalje sa posljednjeg sastanka u Barceloni.

Predsjednik Barcelone Joan Laporta sastao se sa Ronaldom Koemanom kako bi razgovarali o njegovoj budućnosti nakon evidentne krize u redovima katalonskog kluba.

Nakon tog sastanka je navodno Laporta donio odluku da zadrži Koemana, mada se uporno spominju njegovi nasljednici, a Koemanu bi svaki naredni kiks mogao da bude presudan.

Nakon reprezentativne pauze Barcelona na svom terenu dočekuje Valenciju, a tri dana kasnije im u goste stiže kijevski Dinamo u okviru trećeg kola grupne faze Lige prvaka. No, treća utakmica koja je očito dio Laportinog ultimatuma je El Clasico. Naime, Barcelona 24. oktobra na svom terenu igra protiv Real Madrida i nakon toga će očito biti poznata Koemanova sudbina.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U međuvremenu, prema pisanju španskog novinara Martineza, Koeman je na sastanku Laporti rekao: "S ovim igračima koje trenutno imam na raspolaganju, od mene ne možeš puno više očekivati".

Opet je Koeman zaštitio sebe i za neuspjeh okrivio igrače, što je postalo uobičajeno kada je u pitanju strategija Nizozemca.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

damir83
Pa jesam li ti ja odabrao igrače ? Otjerao Suareza i ostale.. Ti si prvo izmet od čovjeka pa onda loš stručnjak !
9 1
YouTalkinToMe
Yebo sebi sestru u picku kad mu je to izgovor. Pa niko i ne očekuje da sa tim igračima osvojiš ligu prvaka pa čak ni špansku ligu ali sa tim igračima moraš pobjediti cadiz, granadu i slične i ne primati tri gola od benfike i bayrna a nedati ni jedan.
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi