Koeman objasnio u čemu je Barcelona jedino pogriješila kod transfera Suareza

Urugvajac blista u dresu Atletico Madrida

Koeman objasnio u čemu je Barcelona jedino pogriješila kod transfera Suareza

E. Čaušević

Barcelona je napravila nevjerovatnu grešku ljetos jer je skoro besplatno pustila Luisa Suareza da pređu u Atletico Madrid.

Urugvajac je čak plakao na oproštaju od Barcelone jer mu se nije išlo iz kluba, ali tadašnji čelnici katalonskog tima su ga jednostavno otjerali na način na koji on to nije zaslužio.

Ono što je još nevjerovatnije jeste da su ga prodali direktnom rivalu za titulu, a dolaskom u Atletico Suarez se jednostavno preporodio. Na 15 mečeva u La Ligi zabio je čak 14 golova i na njemu se vidi da je itekako motivisan.

Suarez je i danas bio tema na press konferenciji Ronalda Koemana koji je konačno odlučio priznati da je klub u jednoj stvari napravio grešku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Bilo bi bolje da je Suarez otišao u Juventus, a ne u Atletico Madrid jer je ovako ostao u La Ligi. No, to je odluka koju je klub donio. Bilo je teško, ali imali smo sav mogući respekt prema igraču. I dalje mislim da je donesena ispravna odluka", rekao je Koeman.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

felix__27
Ima onaj danac sa B on ce opravdat zamjenu za Suareza E moj Koman kakvu si mašinu pustio. Sve dok daje golove trebao je ostat. Golovi su bit igre fudbala
4 1
papirna
E moj Koeman najveca greska je sto ste ga uopste i prodali,a kakav si trener i kako koristis igrace sa kojim raspolazes mislim ovdje direktno na Pjanica ,sve govori da si kao trener obicna taraba
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi