Koeman kao da se inati navijačima: Sport objavio sastav Barcelone

Dočekuju Dynamo Kijev

Koeman kao da se inati navijačima: Sport objavio sastav Barcelone

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras igraju na svom terenu protiv Dynamo Kijeva meč trećeg kola grupne faze Lige prvaka.

Katalonci imaju maksimalnih šest bodova nakon prva dva kola, dok Dynamo ima jedan bod. Klub iz Ukrajine je doputovao itekako oslabljen jer je skoro pola ekipe zaraženo koronavirusom.

Jasno je da je Barcelona veliki favorit večeras i sve osim pobjede Katalonaca bi bilo veliko iznenađenje. Barci treba pobjeda zbog samopouzdanja nakon neočekivanog remija protiv Alavesa.

Nakon te utakmice Ronald Koeman se našao na meti kritika zbog sastava i mnogi su poručili da treba nešto da mijenja. To se najviše odnosilo na Miralema Pjanića za kojeg navijači smatraju da mora igrati od prve minute umjesto Sergija Busquetsa.

Pjanić je odličan bio protiv Juventusa, ali je protiv Alavesa opet ostao na klupi i šansu je dobio u drugom dijelu. Mnogi su očekivali da će bh. veznjak večeras biti starter, ali kako stvari stoje to se neće desiti.

Katalonski Sport je objavio vjerovatni sastav Barcelone za večerašnji meč u kojem nema Pjanića. Očito je da Koeman ne voli kada mu navijači i javnost govore šta treba da radi, te ne odustaje od svog sastava i taktike.

U veznom redu će ponovo biti De Jong i Busquets koji se nisu proslavili u prethodnihm mečevima. U tim se vraća Ter Stegen, a od prve minute trebao bi igrati i Trincao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Vjerovatni sastav Barcelone: Ter Stegen, Dest, Pique, Lenglet, Alba, Busquets, De Jong, Pedri, Trinca, Griezmann, Messi.

Također, poznate su i kvote za večerašnji okršaj koje nisu iznenađujuće. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za meč i to OVDJE.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Austinpowers
velika je razlika inati navijacima i inati bosnjacima, ovdje mi se vise cini da se koeman inati bosnjacima
7 7
kn0x
Smijesan naslov, hajde budite realni malo. Bas se on zbog pijanica inati ... I ja bih volio da igra al **** zuti...
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi