Koeman saglasan s Barceloninim planom za prodaju tri zvijezde

Budžet se mora rasteretiti, a ekipa podmladiti

Koeman saglasan s Barceloninim planom za prodaju tri zvijezde

Barcelona je nakon poniženja u sudaru sa Bayernom ekspresno reagovala i pronašla novog trenera - Ronalda Koemana. Međutim, to je samo početak prijeko potrebnog "remonta" na Nou Campu.

Katalonski klub ovog ljeta planira prodati nekoliko iskusnih igrača, zvijezda tima, a sve kako bi se otvorio prostor za stvaranje neke nove Barcelone.

Navodno Ronald Koeman podržava plan kluba da proda Luisa Suareza, Sergija Busquetsa i Jordija Albu, ali želi da Gerard Pique ostane na Nou Campu.

Katalonski div također mora drastično smanjiti potrošnju novca na plate igrača, pored toga što je evidentno da mora podmladiti tim. A ukoliko proda gore navedenu trojicu, biće na pravom putu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Treba međutim podsjetiti da su se ranije pojavile informacije da gore pomenuta trojica, uz Sergija Roberta, žele ostati na Nou Campu bez obzira na planove uprave kluba...

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Shik
Ma ostavlja Pikea jer nemogu nista dobiti za njeg.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi