Rusi Barceloni: Želite sina Henrikha Larssona? Uzalud se javljate ako nemate 100 miliona eura

Jordan igra za Spartak

Rusi Barceloni: Želite sina Henrikha Larssona? Uzalud se javljate ako nemate 100 miliona eura

Edmir Škorić

Jordan Larsson, sin Henrikha Larssona koji je danas imenovan za pomoćnika Ronalda Koemana, prošle godine je potpisao za Spartak iz Moskve.

Nakon što je Larsson kao bivši napadač Barcelone zaposlen na Nou Campu da asistira Ronaldu Koemanu, odmah se pojavila špekulacija da bi za njim u Kataloniju mogao doći i njegov talentovani sin Jordan.

Jordan je rođen 1997. godine u Rotterdamu dok je njegov otac igrao za Feyenoord i kasnije je postao reprezentativac Švedske. Prvo je igrao za mlađe selekcije Nizozemske, a onda se 'prebacio' u Švedsku, zemlju za koju je igrao i njegov otac.

Dvadesettrogodišnji Jordan Larsson igrao je za Hogaborgs, Helsinborgs, Norrkoping i nizozemski NEC NIjmegen, ali je prošle godine otišao u Rusiju i potpisao je ugovor sa Spartakom iz Moskve.

Ruski klub, u vlasništvu milijardera i ekscentričnog Leonida Feduna, platio je Norrköpingu oko četiri miliona eura za njegov potpis, a on je postigao 11 golova u 33 odigrane utakmice ruske Premier lige.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Pretpostavljamo da će Henrikhov sin Jordan biti nova meta Barcelone, ali on je za nas važan igrač. Pripremite 100 miliona eura ako želite da ga potpišete, inače nema potrebe da nas kontaktirate", poručeno je iz Spartaka.

Mada, naravno sve to sada izgleda kao i šala, teško da je sada Jordan prioritet Koemanu kada su pojačanja u pitanju.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1580092944
Ovog ko da je Zlatan pravio a ne Larsson
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi