Koeman ne želi priznati da griješi, a to najbolje pokazuje sastav Barcelona za Valladolid

Večeras igraju od 22 sata

Koeman ne želi priznati da griješi, a to najbolje pokazuje sastav Barcelona za Valladolid

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone igraju večeras u gostima protiv Valladolida utakmicu 15. kola španske La Lige.

Katalonci su za vikend ponovo razočarali svoje navijače jer su u meču protiv Valencije uspjeli osvojiti samo jedan bod. Ekipa Ronalda Koemana ponovo je odigrala jako loš meč, a zbog svoje taktike Nizozemac se još jednom našao na udaru javnosti.

Koeman je tokom meča protiv Valenciej promijenio nekoliko formacija, a ono što najviše ljuti navijače jeste činjenica da u finišu skoro svake utakmice s terena izvodi napadača, a uvodi štopera što nikome nije jasno zbog čega to radi.

Također, ono što nije jasno španskim medijima jeste činjenica da Koeman forsira iz meča u meč skoro isti sastav, a jasno je da to ne funkcioniše i da su potrebne neke promjene u ekipi.

No, očito je da Koeman ima kostur ekipe koji ne želi da mijenja zbog čega ispaštaju ostali igrači, a to se najviše odnosi na Miralema Pjanića.

Meč u Valladolidu igra se od 22 sata, a katalonski Sport je već objavio vjerovatne sastave. Koeman ne odustaje od svoje ideje koja očito nije baš najbolja, ali kao da je Nizozemcu teško priznati da nije upravu.

Prema prognozama Sporta jedina izmjena u odnosu na meč protiv Valencije je povratak De Jonga u početni sastav. Kako stvari stoje Pjanić će i ovu utakmicu početi s klupe.

Vjerovatni sastav Valladolida: Masip, Hervias, Joaquin, Bruno, Raul Carnero, Alcaraz, Roque Mesa, Orellana, Plano, Weissman, Da Sosa.

Vjerovatni sastav Barcelone: Ter Stegen, Dest, Araujo, Lenglet, Jordi Alba, Busquets, De Jong, Pedri, Messi, Griezmann, Braithwaite.

Potražite više informacija na temu La Liga:

I pored lošije forme Barcelona je favorit u ovom meču, a to najbolje pokazuju kvote na kladionicama. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za ovaj meč i to OVDJE.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

JointUnion87
Kao navijac Barcelone se nadam da ce veceras izgubiti sa pet razlike, samo da se makne ova narandzasta gnjida od trenera.
10 2
Armin29
jbm pleme zuto
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi