Veliki pomak u potencijalnom transferu Miralema Pjanića
Foto - EPA

Brazilac Melo promijenio mišljenje?

Veliki pomak u potencijalnom transferu Miralema Pjanića

M. Šljivak

Saga oko transfera Miralema Pjanića u Barcelonu nikako da se okonča.

Iako je Juventus s katalonskim timom dogovorio sve o razmjenu Pjanić za Arhura Mela, Brazilac je pokvario posao i saopštio je čelnicima oba kluba da nema namjeru da napusti klub.

Ipak, iako ih je u razgovorima odbio, oba kluba su nastavila da brazilskog veznjaka uvjeravaju da ipak pristane na razmjenu i kako tvrdi Tuttosport došlo je do određenog napretka u pregovorima.

Arthuru je Barcelona jasno saopštila da neće imati minutažu kakvu priželjkuje za razliku od one koju bi imao u Juventusu i navodno je Brazilac spreman da promijeni mišljenje.

S druge strane Pjanić je već odavno rekao 'da' katalonskom gigantu. Dogovorena je četverogodišnja saradnja vrijedna osam miliona eura po sezoni i ako Arthur konačno pristane bh. veznjaka ćemo od naredne sezone gledati u dresu Barcelone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Interes za reprezentativca Bosne i Hercegovine pored Barcelone pokazuju PSG, Chelsea i Manchester United.

Melov pristanak svakako je velika novost u transferu Miralema Pjanića, a vidjet ćemo hoće li posao uskoro konačno biti i završen.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klackalica
Šiljak uzvraća udarac Čauševiću. Gospodine Čaušević, čekamo vaše informacije
2 3
kokoalo
Joj Boze koliko ste dosadni al fakat!!!!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi