Koeman za Suareza: Ako će usrećiti Ajax, pustiću ga da ide

Zanimljiv odabir odgovora

Koeman za Suareza: Ako će usrećiti Ajax, pustiću ga da ide

Esmer Oštraković

Prije nekoliko dana pojavila se informacija da će nekoliko starijih igrača napustiti Barcelonu, a navodno je jedan od njih Luis Suarez.

Opasno se počelo govoriti da bi Suarez mogao da se vrati u Ajax, ali je to zaista jako teško očekivati.

Novi trener Barcelone, Ronald Koeman, jutros je dobio poziv od Radioa 548 iz Nizozemske, kako bi dao izjavu nakon preuzimanja novog kluba.

Sve je bilo uživo, a onda ga je voditelj zamilio da dopusti Luisu Suarezu povratak u Ajaxa, što je izazvalo smjeh u studiju.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Ipak, Koeman se nije dao iznenaditi, te je nastavio sa šalom i rekao 'Ukoliko će to usrećiti vas i Ajax, onda može", te se nasmijao.

Podsjetimo Suarez je nogometaš Ajaxa bio od 2007. do 2011 godine, a nakon toga je prešao u Liverpool, odakle je došao u Barcelonu.

Top Komentari

JointUnion87
Radio 538 momci, ne postoji radio 548 u Nizozemskoj.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi