Koeman zna samo za Nizozemce: Još jednog dovodi u Barcelonu

Depay na meti Katalonaca

Koeman zna samo za Nizozemce: Još jednog dovodi u Barcelonu

Edmir Škorić

Barcelonin novi trener Ronald Koeman mogao bi dovesti nizozemske nogometaše u Barcelonu.

Koemana je već dočekao njegov zemljak Frenkie de Jong, a pojavile su se glasine da bi iz Ajaxa Barcelona mogla kupiti Donnyja van de Beeka, no to nije sve što se tiče Nizozemaca i Barcelone.

Sada francuski mediji pišu da je Koeman odlučan da dovede i Memphisa Depayja, koji je s Lyonom igrao polufinale Lige prvaka. Iskusni Depay, koji igra na poziciji lijevog krila, još jedan je od igrača koje Koeman jako dobro poznaje iz reprezentacije i smatra da bi bio pojačanje za njegov novi - stari tim.

Depay ima iskustva sa 26 godina, igrao je već velike utakmice i u prošloj sezoni jezabio 22 gola. Njegova tržišna vrijednost je 44 miliona eura, ali kako mu ugovor ističe sljedeće godine, vjeruje se da će Lyon pustiti svog napadača za daleko manji iznos.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Nakon neuspješne sezone u Barceloni spremaju velike promjene, a Koeman već ima listu s nekoliko igrača koje planira dovesti. Na njoj su uglavnom Nizozemci.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ragge
Ova Barca nikako da shvati da njihov problem nije napad nego odbrana..samo napadace dovode jbt
3 1
strongman
Biće i odbrane,samo sabura i polaHko,bitno je hamelj otjerati,dovesti nekoga ko će i gol da dadne sem Messija :)
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi