Koga bi Setien, Martineza ili Neymara? Obojicu...

Trener Barcelone ne može izabrati jednu opciju

Koga bi Setien, Martineza ili Neymara? Obojicu...

Kada bi mogao birati i kada bi to bilo moguće, trener Barcelona Quique Setien bi preferirao dovesti i Lautara Martineza i Neymara.

Podsjetimo, već odavno traje transfer saga sa Interovim Lautarom Martinezom u glavnoj ulozi. Navodno Barcelona upravo njega želi vidjeti u vrhu svog napada, a ne prestaju ni špekulacije o mogućem Neymarovom povratu iz PSG-a u redove Barcelone.

Ipak, za realizaciju oba transfera Barcelona bi morala izdvojiti ogromnu sumu novca, pa se takav ishod ne čeini realnim.

Novinari su pitali trenera Barcelone, Setiena, ako bi već morao birati između Lautara i Neymara - koga bi izabrao?

"Izabrao bih obojicu, jer su to dvojica izvanrednih igrača... Ja ne razmišljam o budućnosti, već o sadašnjosti", rekao je Setien za El Larguer, pa nastavio:

"Neymar je veliki fudbaler i normalno da bi svako volio trenirati najbolje. Ali znamo koliko košta i ne bi bilo lako dovesti ga".

Potražite više informacija na temu La Liga:

I LaLiga je trenutno suspendovana zbog pandemije koronavirusa. Radi se na pronalaženju rješenja za nastavak sezone, ali ni opcija otkazivanja još nije isključena. Čeka se naravno i odluka u vezi Lige prvaka.

"Ako ne možemo nastaviti igrati, najlogičnija stvar bi bila dati Barceloni titulu. Ali ne bih volio postati prvak na takav način, ne bih ni slavio takvu titulu... U Ligi prvaka je još uvijek osam timova u igri za trofej. Sada kada je Liverpool ispao, svi ostali su u igri. Leo Messi je želi osvojiti, igra jako dobro", poručio je Setien.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi