Sastavi Liverpoola i West Hama nam obećavaju spektakl na Anfieldu

Prvo kolo Premiershipa

Sastavi Liverpoola i West Hama nam obećavaju spektakl na Anfieldu

Endin Čaušević

Nakon nekoliko mjeseci pauze engleski Premiership ovog vikenda konačno se vratio, a današnji program otvaraju Liverpool i West Ham.

Od Liverpoola se mnogo očekuje u ovoj sezoni, a što je najbitnije Jurgen Klopp je uspio da zadrži okosnicu ekipe. Debi u dresu Redsa u Premiershipu danas će upisati Alisson i Keita koji su stigli ovog ljeta na Anfield.

S druge strane, West Ham je bio dosta aktivan na tržištu, te je u londonski klub stiglo nekoliko zvučnih pojačanja. Debi za ovaj tim danas će upisati Wilshere i Felipe Anderson.

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Milner, Wijnaldum, Keita, Salah, Mane, Firmino.

Potražite više informacija na temu Premier league:

West Ham: Fabianski, Frederics, Ogbonna, Balbuena, Masaku, Noble, Rice, Wilshere, Antonio, Anderson, Arnautović.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi