Koga Hiddink želi dovesti u januaru?

Nekoliko sjajnih fudbalera na listi Plavaca

Koga Hiddink želi dovesti u januaru?

Endin Čaušević
Teme:

Aktuelni prvak Engleske ekipa Chelseaja na samom kraju 2015. godine nalazi se u donjem dijelu tabele engleske Premier lige.

Chelsea ove sezone igra ispod svih očekivanja, a nedavno je zbog loših rezultata otkaz dobio Jose Mourinho. Novi trener Plavaca u januaru će dovesti nekoliko pojačanja, a na njegovoj listi nalazi se dosta zvučnih imena.

Londonska ekipa će sigurno pojačati svoju odbranu, a prvi na listi želja je fudbaler Evertona John Stones. On je ljetos bio na meti ovog kluba, ali je tada odlučio da ostane vjeran Evertonu. Ipak, čini sa da sada Everton, a ni Stones neće moći odoliti Abramovičevim milionima.

Što se tiče veznog reda tu na listi je nekoliko igrača. Navodno, Chelsea prati fudbalera Tottenhama Mousu Dembelea kojeg vide kao dobru zamjenu za Nemanju Matića. Također, Plavci žele i Jamesa Rodrigueza, ali je teško očekivati da Real pusti Kolumbijca u januaru. Pored njih se na listi nalazi i ime Dinamovog igrača Ante Ćorića koji je na radaru londonske ekipe, ali i još nekoliko evropskih timova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jasno je da Chelsea ima dosta problema u napadu. Diego Costa ne igra kao prošle sezone, dok je suvišno govoriti o formi Radamela Falcaa. Plavci će pokušati dovesti senzaciju prvog dijela prvenstva Leicesterovog Jamieja Vardyja. Pored Vardyja, Hiddink na svojoj listi ima i Jacksona Martineza koji je voljan da napusti Atletico Madrid.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.