Koga to želi Jose Mourinho?

Napadačka pojačanja u Chelseaju?

Koga to želi Jose Mourinho?

Midhat Šljivak

Chelsea igra jednu od najlošijih sezona u klupskoj historiji.

Plavci iz kola u kolo igraju razočaravajuće i nalaze se u dnu Premiershipa uz jako loše partije, posebno defanzivnog reda tima.

Iako defanzivci igraju očajno, Jose Mourinho namjerava u januaru da pojača napad svog tima.

Nekoliko igrača je na listi potencijalnih želja. Prvi izbor je sjajni francuski napadač iz redova Atletico Madrida Antoine Griezmann, ali lista potencijalnih pojačanja tima sa Stamford Bridgea je zaista velika.

Navodno, Posebni je zainteresovan za usluge fudbalera West Bromwich Albiona Saida Berahina, te prvog strijelca lige, napadača Leicestera Jamieja Vardyja.

Ako propadne neka od ovih opcija, Mourinho će se navodno okrenuti dovođenju iskusnog togoanskog napadača Emmanuela Adebayora, koji slobodan igrač nakon otkaza u Tottenhamu.

Čini se kako su pojačanja ipak potrebnija u odbrani, nego u napadu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti