Kojašević iskoristio kardinalnu grešku Stojkovića za remi u Humskoj

Vojvodina osvojila bod u Beogradu

Kojašević iskoristio kardinalnu grešku Stojkovića za remi u Humskoj

Derbi 20. kola Super lige Srbije odigrali su danas u Beogradu Partizan i Vojvodina. Iako je domaći tim do samog finiša utakmice vodio sa 1:0, na kraju se morao zadovoljiti samo jednim bodom (1:1).

Po snijegom prekrivenom terenu na stadionu Partizana je fudbalerima obje ekipe bio teško igrati, ali je malobrojna publika na stadionu ipak vidjela dva pogotka. Prvi je u 48. minuti postigao Zoran Tošić, koji je doveo svoj tim u vodstvo od 1:0.

Taj rezultat bio je na snazi sve do 86. minute kada je bivši fudbaler Sarajeva Damir Kojašević zabio za konačnih 1:1 nakon kardinalne greške iskusnog Partizanovog golmana Vladimira Stojkovića.

Partizan tako nije uspio iskoristiti jučerašnji kiks Crvene zvezde (2:2 sa Bačkom) i približiti se najljućem rivalu na četiri boda zaostatka. Razlika između dva tima ostaje ista, Zvezda ima 53 a Partizan 47 bodova.

Vojvodina zauzima petu poziciju na tabeli sa 32 boda.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti