Kojem klubu se nakon otkaza u Tottenhamu ponudio Pochettino?

Argentinac želi na klupu velikana

Kojem klubu se nakon otkaza u Tottenhamu ponudio Pochettino?

Admin Čaušević

Maurizio Pochettino je možda i najbolji trener svijeta koji je trenutno bez angažaman, zajedno sa Masimillianom Allegrijem.

Pochettino je nakon nekoliko sjajnih godina nedavno dobio otkaz u Tottenhamu te s obzirom na svoj kvalitet ne bi trebao dugo čekati na novi angažman.

Prema izvještajima španskih medija nakon otkaza u Tottenhamu Pocchetino se ponudio Real Madridu da preuzeme popularne Kraljeve.

Međutim, to je uradio za njega u najlošijem trenutku jer je Real počeo da bilježi bolje rezultate. Los Blancosi su prošli dalje u Ligi prvaka te su u konkurentni Barceloni u La Ligi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Predsjednim madridskog kluba Florentino Perez zadovoljan Zidaneom bez obzira na dvije "nule" na dva posljednja meča te uopšte nema namjeru da mijenja trenera.

Pochettino se spominjao i kao novi trener Bayerna, nedavno je i javno poručio da je otvoren za povratak u Premiership. Do kada će biti slobodan ostaje da se vidi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Do ljeta cekaj, mozda budes u Realu, ako Zizi ode na klupu Francuske..
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi