Koji broj će izabrati Miralem Pjanić?
Foto: Tahir Hebib, SportSport.ba

Nekoliko brojeva u opticaju

Koji broj će izabrati Miralem Pjanić?

Midhat Šljivak

Miralem Pjanić je odnedavno novi igrač aktuelnog šampiona Italije, ekipe Juventusa.

Sjajni bh. veznjak će narednih pet godina biti član Stare dame iz Torina, a još uvijek se ne zna koji broj na dresu će nositi bh. fudbaler u narednoj sezoni.

Njegovi brojevi, koje je nosio u Lyonu i Romi (8, 18 i 15), zauzeti su među Bianconerima.

Njihovi vlasnici su Claudio Marchisio, Mario Lemina i Andrea Barzagli, a od privlačnijih brojeva Pjaniću su na raspolaganju 2, 5, 13, 14, 23 ili 28.

Međutim, postoji mogućnost da Pjanić eventualno dobije broj 11 ili broj 21. Sve zavisi od eventualnog odlaska Hernanesa iz kluba. Tako bi broj 11 pripao Pjaniću ili Dybali, a ako bi broj dobio Argentinac, bh. fudbaler bi dobio 21, broj kojeg je nosio njegov idol Zinedine Zidane.

Biće zanimljivo vidjeti koji će broj izabrati fantastični veznjak bh. tima.

Slobodni brojevi:

Potražite više informacija na temu Serie A:

2, 5, 13, 14, 23, 28, 29, 30, 31, 32, 35, 36...

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi