9

Komentari (9)

AmaRam4
Manijak sam isao sam u Maribor, Podgoricu, Stockholm (Solna), Limassol,Budimpestu, Liege, zao mi je zbog Želje jbg, tako je kako je, lose su i igrali ove sezone, po meni je bolje da ne idemo ove godine u Europu, pa makar i dobili licencu danas, jer stvarno ekipa nije spremna za te utakmice, drugo zelim da neko dogura do grupne faze, volio bih da nekad moj Željezničar to uspije, a do tad svu srecu zelim ostalim Bh predstavnicima, Sarajevu, Zrinjskom, Širokom i Radniku, ne brukajte nas komsije, koliko god vas ne volim, toliko vas poštujem, sretno u Europi!
DobarDan
Hvala braca moj, ziv i zdrav bio... Provokacije su dio nase kulture, jer je*o zivot bez takvih stvari. Svi smo mi bordo-plavi, od drugova, brace, sestara, zena, poznanika svaki dan je bordo-plav, uz dobru zajeb*nciju, kaficu.. nakad od vas nekad od nas i taman... Samo da nam poprave ove terene bice nesto dobro, sigurno...
milivoje
Ništa još nije gotovo,idemo sad prsa u prsa
KadPlaneDaPlane
NSBiH MAFIA! Begicu lopove, je li te strah Manijaka!?
Nikoizniceg
A FK Buducnost (CG) zbog finansijskog duga dobije pozitivnu odluku drugostepene, a Željezničar ne dobije, gubi mi smisao ova država... valjda neka druga pravila važe za naš fudbal....
vanja8
Željo je smisao ove države...Ha,ha,ha,ha,ha...
Posmatram
Savez napolje a idemo sad da savez plaća kazne i to velike samo udariti po džepu. Prvo sad paliti baklje u Italiji!
Borg_007
Sarajevo, naravno ?
Disha
Obratite paznju Manijaci na lika koji se predstavlja sa SarajevskaHunta i REGISTROVANI. Bivsi nick KongrateUK,..zavadja vas i unosi nemir medju vas.Misimovicev klaun.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.