12

Komentari (12)

Rodjeni1985
Bolje pocet ubacivat koji momak iz nase Lige zeljan dokazivanja...dat mu bolje uslove dobro ih platit pa nek deru!
andi
kakva je ovo konstatacija,osim đeke,pjanića,kolašinca,zukanovića,i donekle bićakćića nijedan ne može igrati za reprezentaciju,ali objektivno,možda mogu lošije rezerve da budu,DOK GOD SE BUDE PLAĆALO MJESTO U REPREZENTACIJI,DOK GID POLITIKA BUDE SE PETLJALA,jer objektivno nijedan ni srbin ni hrvat u BIH repki nemaju mjesta,NE,NEDAO BOG DA TO PRIĆAM ZBOG NACIJE ,NEGO ISKLJUĆIVO KVALITETA,jer koji god je imao kvalitet završio je u srbijanskoj ili hrvatskoj reprezentaciji,NAMA PRUPADAJU OVI NIŽE RAZREDNI IGRAĆI koji se samo žele prodati preko politike,a obzirom da su niže razredni mi težimo niže razrednim reprezentacijama.
Juve88
Haj neseri krunic odigrao za 10 sinoć i od****
Emir
Zbog toga prioritet u repki trebaju imati Srbi i Hrvati jos kao mladi igraci odma ih zvati u repku sa 17,18 godina tako da poslje ako uspiju nemaju izbora igrati za susjede.
Haroni
Ako Dzeko & co hoce promijene u reprezentaciji, zasto se otvoreno ne izjasne sta treba promijenuti. Ako je savez u pitanju sto i ptice na grani znaju da jeste, onda bojkot napravit dok stvari ne dodju na svoje. Dokle vako u p.m.
Emir
Ja vec bojkotuje jos od Kipra. Mafija sjedi u savezu ljudi mojo Begic je okorijeli mafijas i svi oko njega.
SeoRusilac
Kakvi zmajevi ovo su gusteri
teddy sheringham
A ocjena kako su se razbili sinoć u kafani?
Bulle
Ti ne znaš ni šta je kafana a kamoli život Džeke Pjanića i ostalih...
Terminator
Bosna,Andora,San Marino,Gibraltar,Farska ostrva,Lihtenštajn, to bi bila grupa za nas po mjeri.
emir_89
Bilo bi borbe :(
K79
i tu bi se borili za baraž haha haha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.