Kojić: Želimo uspješno prezentovati klub i grad

Povratnik u Radnik

Kojić: Želimo uspješno prezentovati klub i grad

M. Jakovljević

Povratnik u ekipu Radnika iz Bijeljine Jovo Kojić optimista je pred revanš meč 1. pretkola Evropske lige protiv bugarskog Beroea.

Prvi meč ova dva tima odigran u Staroj Zagori završen je remijem (0:0), koji Radniku daje realne šanse da se plasira dalje.

"U prvoj utakmici smo postigli dobar rezultat koji nam daje nade da u revanšu možemo proći dalje. U ime igrača obećavam veliku borbu. Svi ćemo dati maksimum, a uz pomoć navijača želimo proći dalje i uspješno prezentovati naš klub i grad", rekao je Kojić.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Fudbaleri Radnika se od danas nalaze u Banjaluci gdje će dočekati revanš meč sa Beroeom koji se igra u četvrtak u 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi