Kojim fudbalerom je opsjednut predsjednik Real Madrida?
(Foto: EPA)

Silno ga želi u klubu

Kojim fudbalerom je opsjednut predsjednik Real Madrida?

M. Šljivak

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez godinama unazad je dovodio velika imena u svoj klub.

Međutim, niko prvog čovjeka Kraljeva nije zaludio kao jedan čovjek. Radi se o fudbaleru PSG-a Kylianu Mbappeu, kojim je prema pisanju Marce, Perez potpuno opsjednut.

Perez navodno svim silama pokušava da nagovori Mbappea da dođe u Real Madrid i to će pokušavati sve dok je na čelu madridskog velikana.

Real će pokušati da s Mbappeom napravi isti posao kao sa Edenom Hazardom i Thibautom Courtoisom. Čekat će da uđe u posljednju godinu ugovora, a Mbappe je sa PSG-om vezan do juna 2022. godine.

Ni rukovodstvo PSG-a ne sjedi skrštenih ruku. Oni bi veoma brzo mogli ponuditi novi ugovor fantastičnom fudbaleru koji će na kraju vjerovatno ipak sam odlučiti šta želi.

A opcija nema previše. Jedna je ostanak u Parizu sa novim dugoročnim ugovorom ili odlazak iz kluba i potpis sa nekim od evropskih velikana.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U Realu se nadaju da će se Mbappe na kraju odlučiti za njih i zato su u konstantnim pregovorima sa agentima francuskog fudbalera.

Perezu je dovođenje Mbappea veliki san, a vidjet ćemo hoće li ga na kraju predsjednik Reala i ostvariti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mase007
Perez koga hoce njega i dovede.
3 1
dinas
To bi im bilo najbolje
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi