13

Komentari (13)

Ecosport
Nebitno totalno, naravno da će kalkulisati. Njemci su mogli izgubiti namjerno kad su vidjeli šta Španci rade, tako da ispadnu i Španci. Ali Njemci se tako ne ponašaju. Bez obzira, slabo su se predstavili i zasluženo idu kući. Hrvatima neće biti lako sa Japanom.
Arnel925
Vidi se da ga pita hoćeš 1 porciju ćevapa ili dvije? Nemate dobre informacije
user1666374721
Pogledaj malo bolje, jasno se vidi da pita za Kebap a ne ćevape,
Arnel925
Upravu si sad vidim ?
denimen9
Morata osvaja!
axel42
Kako ti ono kažeš bauštelci, jelde?? Da su Bauštelci htjeli, sad bi i Morata bio kod kuće! Al nisu to cigani kao ovi tvoji što ih dižeš u nebesa!
nestofino
@denimen9 @adebayor ne sanjaj bezveze . Simpatio sam Špance zaista ali nakon sinoć i ovog kalkulisanja, Španci a posebno Kurtalunci su BLJAK!
nestofino
Ma jokkk. Živim odavno u USA, nemam veze sa BiH , osim što sam se rodio. L.E. katalonac i pozvao samo dva igrača iz RM. to je sve
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.