Kokeza otkrio na kojem meču se zarazio koronavirusom

Sutra se vraća na posao

Kokeza otkrio na kojem meču se zarazio koronavirusom

S. Mlaćo

Predsjednik FS RS Slaviša Kokeza sutra se vraća na posao.

Kokeza je odbolovao koronavirus i sada se osjeća dobro.

Večeras je gostovao na tv PINK te otkrio gdje se i kada zarazio.

"Mislim da sam se zarazio između 18. i 20. februara u Milanu. Tamo sam išao da gledam na utakmicu Lige šampiona između Atalante i Valensije. Nikakve simptome nisam osjećao do 4. marta. Prvi signal bila je temperatura, oko 37,2. U prvom momentu nisam razmišljao o koronavirusu. Ta temperatura je trajala kod kuće pet ili šest dana, tada sam pomislio da ima ima veze sa koronom. Otišao sam da se testiram i sutradan su mi javili da imam taj virus. Pozvala me je doktorka i po onda sam na infektivnoj kilnici bio 7-8 dana, a onda isto toliko i u bolnici 'Dragiša Mišović'", kazao je Kokeza.

Priznaje da mu je bilo najteže na samom početku.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Već prvog i drugog dana nisam mogao da udahnem vazduh. Vi pokušavate da uzmete vazduh, ali njega nema. Tada sam osjetio strah i paniku. Koristio sam kiseonik. Bilo mi je jako teško".

Zahvalio se doktorima na ljubaznosti i istakao da su bili i više nego ljubazni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi