Kokot: Zvijezda je idealan klub za nastavak karijere

Novo pojačanje crveno-bijelih

Kokot: Zvijezda je idealan klub za nastavak karijere

E. Škorić

Iskusni napadač Zoran Kokot novo je pojačanje Zvijezde iz Gradačca.

Kokot je večeras zvanično postao novi član Zvijezde, a za SportSport.ba je istakao da je sretan što je došlo do ovog transfera. Bivši napadač Željezničara i Viteza ima samo riječi hvale na račun svog novog kluba.

"Mislim da je ovo idealan potez za mene. Dolazim u klub koji nema prevelike ambicije kada je u pitanju naredna sezona, a da svejedno ima euforiju i sve što je potrebno da se ostvare najbolji rezultati. Ljudi koji vode Zvijezdu su bili jako korektni, ovaj projekat mi se dopao i tu sam da pomognem", kazao je Kokot za SportSport.ba, pa je nastavio:

"Zvijezda, po svemu viđenom, zaslužuje da igra u Premijer ligi BiH. Ja sam željan igara, jedva čekam da krene naredna utakmica i daću sve od sebe da obradujem navijače i opravdam povjerenje kluba. Svi smo odlučni da nešto napravimo, pa idemo iz dana u dan prema cilju".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ukoliko se uspije riješiti administrativno pitanje  u narednih dva dana, Kokot bi već u subotu protiv Metalleghea mogao debitovati za novi klub. 

Kroz karijeru je 32-godišnji Kokot igrao za Slaviju, Beveren, Olimpik, Mladost iz Podgorice, Želju, Vitez, a u Zvijezdu dolazi kao slobodan igrač.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi