Prvaci svijeta u kornerima

Kolači, porodica, pokloni

65

Komentari (65)

Balans
Klošari, ništa drugo!
Buzim83
Od prvoga dana se pitam ko gura Civica i Sarica wbo mu on mater.
Emir
Dzeki se treba pristojno zahvaliti i odjebati ga dati sansu mladjima koji su zeljni dokazivanja. Jednostavno ih gurnuti u vatru ima ih Gojak,Bajic, Memisevic, onaj mali iz Austrije zaboravio sam mu ime, pa cak i Haskic. Barem znamo da ce se boriti a ko zna mozda ih i krene pa se preko repke prodaju u Tottenham.
AmaRam4
Prevljak da nije
Medo-Brundo
U opste se nisam nervirao. Kaficu stavio i laganini gledao. Nista bolje nisam ni sanjao.
Emir
Ja sam prestao da pratim tekmu od kad je Begic ponovo izabran za predsjednika NSBIH. Pratim ono highlights i to je to. Lopov iz saveza treba liferovati i postaviti iskusne ljude na ta mjesta. NSBIH treba da stvara brand a oni cak nemaju niti online fan shop gdje navijaci mogu uzimati autenticnu opremu repke.
Emir
Benjamingst
Sportsport NOVINARI: ZOVITE Lulica, Begovica, Ibisevica zamolite da kazu istonu sta se radi u reorezentacij BiH, vodi kolo ka propastu drzavne reprezentacije... samo tako mozemo doci svi do istine I traziti da odu iz svetinje ima ko zeli igrati....
Benjamingst
RodjeniRA, u ST.Lousi kad je BiH igrala protiv Argentine, nasi su igraci hodali po Kafanama ofmd Restorerana GRBIC do kafica Milano i Diskoteka Europa... sve pijano. Pjanic, Miske, Salihovic, Spahic, Begovic isto itd... Ispijali Red Bull i votku... Chicago protiv Mexica 2012 2:1 isto tako... Raspustana banda bila, I dans je isto. Da ih spustimo trebaju domace utakmice igrati pred praznim trebinama a neka IH GLEDAJU: razni manageri, roditelji, zene, cure, kurvice, jarani, drugivi, votke, baklave... Bojkotovati treba sve dok se nesto ne promjeni. Uzasno kako se igraci ponadaju prema drzavnom dresu.
Emir
Nije to nista kad su igrali u Chicagu pola ih bilo nasmrkano.
Dobojlija
Dusana Bajevica za predsjednika saveza,Barbareza ili Halilhodzica za selektora ,skautirati I dovesti u reprezentaciju sve koji vrijede I zele igrati I napokon izbaciti jebeni nacionalni kljuc iz sports
nightcry
konačno dobar tekst i na ovom portalu...
Plavi21
Sve izgubili do kraja, grobari BH fudbala.
Plavi21
Savez napolje!
teddy sheringham
Igra kurac. Stav igrača kurac. Toliki sam put prešao da bodrimo šupke i oni su se odužili. Lulić je u pravu. Teferič. Igrači, Savez, Žuti, jebem vam mame. Toliko. Pozdrav iz Tampere.
niko nikovic
Pitanje je koliko Prosinečki i Savez imaju hrabrosti da insistiraju na Zenici, kada glavni reprezentativci žele u Sarajevu pripreme zbog dernečenja u Bosni i Taverni, dva največa okupljališta sarajevskih sponzoruša.
Benjamingst
To radi 100% Edin Dzeko zatim Zukanovic, onda ide Pjanic, pa dolazi Duljevic misli da je klasa... ali Edin Dzeko je glavni koji ne zeli da trenira u Zenici... Allahami da sam selektor a nezele profesionalnost, kazao bi kome se ne svidja moj rad I profesionalnost neka napusti kamp? Ima ko zeli da igra!!!
Emir
Jebem ja i te igrace i njihovo "sarajvo", napravio bi ja njima karantin (barake i dobar teren) negdje u pm np na Rostovu gdje nemaju ni signala za mobilni i tu bi mi trenirali.
niko nikovic
Pitanje je koliko Prosinečki i Savez imaju hrabrosti da insistiraju na Zenici, kada glavni reprezentativci žele u Sarajevu pripreme zbog dernečenja u Bosni i Taverni (dva največa okupljališta sarajevskih sponzoruša)
niko nikovic
Pitanje je ima li Savez i Prosinečki hrabrosti da insistiraju na Zenici, kada glavni igraci u reprezentaciji, žele Sarajevo zbog dernečenja u Bosni i Taverni (dva največa okupljališta sarajevskih sponzoruša)
Eminbos
Bravo,upravo tako...
Bihac57
Prcić, zašto ga ne zove, je li nekom se zamjerio, pa poslije Pjanica ubjedljivu nas najbolji vezni igrač. Svi ostali totalni defanzivici bez ideje bez kreacije. Dečko igra standardan u zadnje 3 4 godine i u Spaniji i Francuskoj. Ne razumijem Prosineckog zašto ga ne zove on koji je bio vrhunski tehničar neko kome je kreacija najaca strana preferira sve destruktivce, kad je Pjanic u igri to se pomalo i krije ali se večeras vidio jad i čemer naših veznih igrača. Slažem se da kad Pjanica rasteretimo suvišne trke dobijemo od njega prave akcije pasove. Besic je igrač koji ne smije u reprezentaciji biti ni rezerva dečko je lud osvoji deset lopti izgubi dvadeset svake utakmice uvali nas u nekoliko puta u teške situacije, ne drži svoju poziciju leta po terenu ko muha bez glave.Sunjic protiv Grka kriv za oba gola sad protiv Finske opet katastrofa spor do bola izvuku ga van kaznenog prostora i onda kontra preko njega. Džeko totalno van forme nekoliko utakmica medju najgorima. Ima tu još svašta za reci, Kolasinac odigrao finale Eurolige i onda odmah povrijeđen, koga vi farbate, nije htio doći zbog ranijih situacija kad ga Prosinečki nije zvao. Sto nije došao da ga doktori pregledaju i kažu da ne može da igra, Krunic igra cijelu sezonu u Italiji i odjednom ima neku povredu. Zove Bajića pa taj se ne sjeća kad je dao zadnji gol i to još u Turskoj ligi u Udinezu nije se zadržao jednu polusezonu bez nastupa u prvenstvenim utakmicama.
Mica
bihac svak potpisujem rijec josbi otjero sarica,cimerota,zuku i loncara,Hajrovic najbolji nezovega uz vrancica i gojaka naravno kolasinca i krunica.
Icardi
Da hoce kako ovaj kamp ostavit Celiku, sto se mene tice neka se pripremaju u Hrasnici!!
Alen23
Mora se ugalaf u sport i radit na igracima jli cemo izumrit za 10 godina
LUFC
Konacno dobar teskt, samo zakasnili ste par godina. Sve je ovo godinama poznato, samo su novinari zarad sitnicarskih interesa ucestvovali u odrzavanju pozitivne atmosfere iako za to nije bilo razloga. Savez je kriminalan kao i prije 10 godina, liga propada, a oni kupuju milionsku zgradu na Alipasinom. Kriminalci i nesposobnjakovici preslikani iz politike ove drzave.
niko nikovic
novinari su morali lagati da je sve med i mlijeko, jer sa su pisali suprotno, ostali bi bez akreditacije za utakmice reprezentacije
Benjamingst
Protiv Italije izvodi isti zastav, samo Pjanic in Cimorot Out... I blamaza!!!
Buzim83
Pisete nešto sta je javna tajna već godinama,da se mazama želje ispunjavanje da bi po Sarajevu mogli kulirati,guraju se i forsiraju kvazi igrači kao Civic i Saric. Ovaj Civic u Sparti teška klupa.
niko nikovic
dernečenja u Bosni i Taverni, dva največa okupljališta sarajevskih sponzoruša
red devil mo
Posto nemamo bekove mozda pokusat sa 3-5-2. Dzeko uvijek daje vise kada ima napadaca pored sebe. Na bokove Viscu i Duljevica a u sredini Pjanic,Besic i Gojak. Napad Dzeko i Bajic. A stoperi Bicakcic,Sunjic i Zukanovic.
Benjamingst
Milan Đuric bi bio dobar za zadnjih 25 minuta uz Edina.
red devil mo
Posto nemamo bekove mozda pokusat sa 3-5-2. Dzeko uvijek daje vise kada ima napadaca pored sebe. Na bokove Viscu i Duljevica a u sredini Pjanic,Besic i Gojak. Napad Dzeko i Bajic. A stoperi Bicakcic,Sunjic i Zukanovic.
Benjamingst
Gledam Tursku igraci vecinom iz Turske Lige sto pojedini na forumima ismijavaju, pobjede Francuze I to jos nadigraju... ginu za Dres sveti. Nasi uzasno necu vise gledati dok se sta ne promjeni.
elimo
Braća Turci primjer kako se bori za svoju repku...
AmaRam4
kome su braca i sto su nam braća??? Okupatori jedino dobro sto su donijeli Bosni jeste Islam i hvala im na tome od srca!! Sta poslije toga imamo od Turaka, za razliku od komsija kod kojih Turci masovno grade i ulazu, sta kod nas ulazu??? Samo jebene Turske serije imamo od njih i nista vise!! Jebo vam Bakir i Erdoan sestru svima koji kazu da su nam Turci braca!
Lud
Suvisan je svaki komentar ...
casimiro
Treba se zvijezdama granda posvetiti,tu smo vrh..dosta agonije vise!!!Kakva drzava takav sport!
xbendzix
Zasluzeno smo izgubili. Kazu " eh, da je tu bio Pjanic, Kolasinac ". Uz ovu igru, zalaganje i prikazano na terenu, da smo imali Ronalda ne bi mam pomogao. Zalosno je da Civic od 20 pokusaja probije samo 2x po lijevom boku, da Saric izgubi 10 lopti na sredini, i da Duljevicu treba reci " pripremi se dobit ces loptu " da bi je on primio kako treba. Sljedece pripreme opet u Sarajevu odradite, uzivajte opusteno jer na odmoru ste, ko j*be navijace...
Novinari stručnjaci, trebalo bi vam zakonom zabraniti stručno komentarisati utakmice, kad vam to nije fah.Na stranu to sto je utakmica očajno odigrana. Previše sebi uzimate za pravo!
Sejo1979
Sta trebaju da cute i.lazu kao sto.su.j radili zadnjih 15 godina pa da se ovi novinari otvore i.kazu pravu istinu sta znaju i vide sve vjerujte da te iste igrace vise niko nikad nebi otiso.gledati nesmiju.ljudi.jer inace nema vise pres konferencija nema.na utakmice ovo sto govore je ljudinsve istina ocajni su kad god dodju dole uzivaju krkaju jedu piju opusteno.pangdje.to ima samo.lod.nas ja sam jednom samo i gledo.prvi put protiv meksika u atalanti preso 1500 kilometra da ih gledam nismo.isamli.3 igraca na klupi mahmurni bez ideje na silu igraju samo dosli da pokupe pare za savez koji ih stiti prvi zalosno sramota ali istina sve sto ljudi kazu
GAziJA....
EDIN DZEKO-KAPITE KOJI TO ODAVNO NIJE..bitno je da se lumpuje sa Ibricicima, razno raznim Adilovicima..nije ni cudo sto su gospoda LULIC I IBISEVIC rekli zbogom, a mogli su jos puno dati, puno vise nego KAPITEN danas..ali hajde, bar do kraja cemo slusati kako nam je svaka naredna HISTORIJSKA, u tome smo SAMPIONI...
konjnakvadrat
Spaha je to kalijo i celicio po kafanama
niko nikovic
Bosna i Taverna, dva največa okupljališta sarajevskih sponzoruša
Adnanos
1000 posto samo sto treba potvrditi 1000 puta da je gotovo. Zadnja nada je liga nacija ali zato treba izbacit Robija i dati nekom drugom da se priprema za Ligu Nacija jer ako Robi nije do sada skonto moze te me jebat ako ce ikad i skontat. On mi se cini glup ko tocak. Puput Maradone kojeg sam najvise od svih IGRCA volio ali kao selektor je Maradona bio jedan komad velike budale. E takav je i nas zuti - znaci dobar fudbaler a da bi bio uspjesan trener moras imat i pamet u najmanju ruku.
RodjeniRA
Potpisujem članak! Aganzman igrača i trenera ravan nuli! Sram da vas bude!!!
VelaHavle
Al cuj jedini koni nije zakazao je Ibrahim Sehic....de ga izdvojite malo od ostatka fima, ko da je Pejgamber... sve nam sr ovo desava zbog onalo drskog i bezobraznog odstranjivanja ljudske gromade - Asmira Begovica iz reprezentacije
Nikoizniceg
Ne treba nam ljudska gromada i fin covjek, vec golman xd
Nikoizniceg
Ne treba nam ljudska gromada i fin covjek, vec golman xd
Nikoizniceg
Ne treba nam ljudska gromada i fin covjek, vec golman xd
Benjamingst
Novinari MOLIMO VAS DA PISETE OSTRO ISTINU DARAJTE PO ROBERTU, EDINU, SAVEZU, IGRACIMA, ILIDZA, ITD... samo ostro ima nas koji volimo ovo DRZAVU JA RECIMO NA PUTU STAJEM DA GLEDAM BIH danas.... gubim zaradu sve radi utakmice... ostro samo.
InfernoIS
100% si upravu.
Bhf
Nekada sam uzimao slobodan dan da bih pratio reprezentaciju ali u zadnje 3 godine cak i ako sam slobodan uzmem da radim da nebi gledao.Dosta zivaca sam izgubio sa njima.
xavi26
Sto o tome niste pisali prije utakmice, nego ste se sada nasli praviti pametni..
Vedad10
Ne serite vise!! Kao da samo Brazil i moramo pobjediti. Kakve ima veze i izgubiti utakmicu? Nekada je dobro i izgubiti.
RodjeniRA
Vedade mene je sramota sto sam Bošnjak zbog balvana poput tebe! Ako ćeš pisati gluposti nemoj suzdrzi se bolje je...
Vedad10
@rodjeni... Idi pali baklje, seljacino.
konjnakvadrat
Rodjeni daj zdravlja i nafake a ovi mamlazi sto nas predstavljaju njima na obraz, bit ce belaja u Torinu, izvizdat savez i marsnut ove uhljupe iz ekipe i pozvat mlade
RodjeniRA
Tako je kvadrat imamo ove djedove sto se šetaju po terenu i jedva čekaju da se završi utakmica. Nikakve borbe i strasti! Nisu gladni pobjede a za to je tu trener da ih motiviše. Treba zapalit Torino i jebat mater lopovskom savezu sve dok se ne pocnu borit za dres i ovu napacenu svetu grudu!!
Bosnian King1
Rodjeni jebo te bosnjak, ti si bosanac ili hercegovac ljudinoe
Reprezentativac
@konjnakvadrat kakav nick takav komentar!
mats
de smiri komunisticke hormone..ok?
Eminbos
Ne kenjaj,nije ovo jedna,vec 10 ta tekma u kojoj smo u rangu Litenštajna..
Rus
Nek si mi rekao
redbull
Sve u naslovu receno! Jebo ih Ilidza i pripreme takve, mars u Zenicu i to u karantin, nema izaci iz trening centra. Nikad mi necemo nesto postici sa ovakvim pristupom. Begica i savez mogu i razumjeti, jebe se njima, ali igraci ce me iznenadjuju, zar niste tu da uspjehe pravite i da imate djeci sta pricati.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.