Kolarov na meti ultrasa: "Ti si us**ni Hrvat"
Navijači Rome su opasno zamjerili Aleksandru Kolarovu zbog incidenta nakon utakmice sa Atalantom

Tenzije u Rimu rastu

Kolarov na meti ultrasa: "Ti si us**ni Hrvat"

Tenzije u i oko Rome rastu iz dana u dan. Nakon što su najvatreniji navijači Rome kamenjem i jajima zasuli klupski autobus, sada su grafitima odlučili poslati poruku Aleksandru Kolarovu.

Animozitet navijača Rome prema Aleksandru Kolarovu se pojavio nakon remija sa Atalantom (3:3) kada su srbijanski reprezentativac i Kostas Manolas ljutito odgovorili na dobacivanja navijača dok su čekali voz za Firencu.

U Firenci je Roma dan kasnije doživjela debakl protiv Fiorentine u Kupu Italije pošto je poražena sa čak 7:1, a svi igrači su bili primorani vratiti se u Rim klupskim autobusom kako bi se izbjegle situacije poput one u kojoj su se našli Kolarov i Manolas.

Grupa Rominih "ultrasa" je, međutim, sačekala autobus ispred trening kampa i zasula ga ga kamenjem i jajima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navijači Rome se nisu tu zaustavili, pa su na zidovima ispred kuće Aleksandra Kolarova ispisali nekoliko grafita.

Istim su, između ostalog, poručili: "Kolarov, spusti se na zemlju" i "Kolarov je us**ni Hrvat".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rimke
a hrvati kontali da ih italijani vole :D
2 0
teddy sheringham
O čemu vi pišete, mater vam nacionalističku!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi