Kolarov: Za mene je bila lagana odluka da prihvatim ponudu Intera

Napustio Romu

Kolarov: Za mene je bila lagana odluka da prihvatim ponudu Intera

E. Čaušević

Srbijanski fudbaler Aleksandar Kolarov zvanično je potpisao jednogodišnji ugovor s Interom.

Ovaj 34-godišnji defanzivac odlučio je nakon tri godine da napusti Romu, a rimski klub je od njegove prodaje zaradio 1.5 miliona eura. Kolarov je jučer zvanično potpisao ugovor, te se odmah priključio treninzima novog tima.

U izjavi za Inter TV priznao je da je i ranije bio u kontaktima s Interom i da je konačno uspio da dođe u ovaj tim. Također dodao je da nije dugo razmišljao o ponudi Intera, te da je odmah odlučio da napusti Romu.

"Istina je da sam se i ranije povezivao s Interom i konačno sam došao. Ovo je za mene bila lagana odluka i nisam dugo razmišljao kada sam dobio ponudu Intera. Drago mi je što sam ovdje i radujem se novim izazovima", rekao je Kolarov i dodao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Sigurno je da sam i zbog Contea prihvatio ponudu jer se zaista radi o sjajnom treneru. Nadam se da ćemo zajedno osvojiti što više trofeja".

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi