Kolašinac dolazi u Atinu i konkuriše za Grčku

Bit će spreman za meč

Kolašinac dolazi u Atinu i konkuriše za Grčku

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac bit će u konkurenciji za kvalifikacijsku utakmicu protiv Grčke. 

Kolašinac se zbog stomačne viroze nije pojavio na pripremama u Trening centru N/FSBiH u Zenici i bilo je pitanje da li će uopšte igrati u nedjeljnoj utakmici, međutim iz tabora reprezentacije BiH su stigle lijepe vijesti. 

Robusni bh. defanzivac će danas trenirati sa svojim Schalkeom, nakon čega će sutra doputovati u Atinu i staviti se na raspolaganje selektoru Mehmedu Baždareviću za jednu od najvažnijih utakmica u ovim kvalifikacijama. 

Zdravstveno stanje Kolašinca je sve bolje, a vrijedi istaknuti da je naš medicinski tim u proteklim danima bio u stalnom kontakatu sa Schalkeom.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi