Kolašinac i društvo otputovali u Australiju

Pripreme Topnika

Kolašinac i društvo otputovali u Australiju

Edmir Škorić
Teme:

Igrači Arsenala otputovali su na turneju u Australiju, nakon čega će obići i Kinu.

Ljetne pripreme Arsenal će odraditi izvan Evrope, a u avionu za Australiju smjestili su se i bh. reprezentativac Sead Kolašinac, te Alexandre Lacazette, igrači koji su pojačali Topnike pred početak sezone.

Kolašinac se brzo uklopio u novi tim, a u avionu mu je društvo pravnio Granit Xhaka, koji se nedavno vjenčao, no mora pričekati na bračno putovanje obzirom na klupske obaveze.

Zanimljivo da je put Australije krenuo i Olivier Giroud, koji se spominjao kao pojačanje Evertona, ali na kraju će najvjerovatnije ostati u Arsenalu, pošto su Karamele kupile Waynea Rooneyja.

Wenger na put nije poveo Kierana Gibbsa, Mathieua Debuchyja, Carla Jenkinsona i Wojciecha Szczesnyja, koji će najvjerovatnije biti dio remonta ekipe i oni će napustiti Arsenal. Rob Holding, Calum Chamber i Hector Bellerin su dobili produžen odmor nakon nastupa na Euru za igrače do 21 godine.

Krystian Bielik, Ainsley Maitland-Niles, Donyell Malen, Reiss Nelson, Eddie Nketiah i Joe Willock su oni koji će pokušati upravo na ovim turnejama da natjeraju Arsenea Wengera da im da šansu u prvom timu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi