Kolašinac i Ozil nemaju mira, Nijemac uveo privatno osiguranje u kući

Ponovo su bili na meti lopova?

Kolašinac i Ozil nemaju mira, Nijemac uveo privatno osiguranje u kući

E. Škorić

U Arsenalu smatraju da je sigurnost igrača i njihovih porodica najvažnija, pa su Mesut Ozil i Sead Kolašinac dobili slobodno za početak engleske Premier lige.

Engleski mediji su danas objavili kako će Ozil i Kolašinac propustiti nedjeljno gostovanje Arsenala na St. James Parku kod Newcastlea u prvom kolu Premier lige.

Naravno, razlog tome su problemi koje ima dvojac londonskog kluba nakon nedavnog obračuna s pljačkašima, koji su krajem jula pokušali da ih opljačkaju, no hrabri Kolašinac je tada goloruk išao na osobe koje su bile naoružane.

Policija je istog dana pokrenula istragu, a prije zvaničnih policijskih izvještaja pretpostavlja se da je glavna meta napadača bio automobil Mesuta Ozila.

Međutim, sada novinari na Otoku dolaze do informacija da su Ozil i Kolašinac bili uključeni u nekoliko incidenata proteklih dana i to u blizini svojih domova.

Čak je bivši reprezentativac Njemačke uveo i dodatno osiguranje u svoj dom, a Unai Emery smatra da nije pametno da obojica budu u timu dok traje policijska istraga.

U svakom slučaju, ni Kolašinac ni Ozil nisu mogli biti mirni ovog mjeseca, ali na sreću obojica su izbjegli povrede i njihovi životu nisu bili ugroženi, mada postoji strah da su se dobro zamjerili nekoj uličnoj bandi u Londonu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

AmaRam4
Treba akciju pokrenuti globalno kidnapovanje fudbalera jbt dan biznis posto fol dva puta isplimpa i dva mil u padje, za Grizmana fol otkupna klaza skoro milijardu treba ga jebat
0 0
dr.nele
Ima i u Londonu međeda brdskoplanonski ko i kod nas u Bosnina sranici ss.ba....idolescenti bubuljicasti ne promisljeni ...poletili na stjenu a i kod nas na ovoj stranicitj.ss.ba ima jedan Kolasinac, ime mu je Mirza Barucic (kapa dole za facu) ponudio megdan majmunu ali pus& ne smije da odgovori....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi