Zbog incidenta Sead Kolašinac odstranjen iz tima za duel s Newcastleom!

Zajedno s Ozilom

Zbog incidenta Sead Kolašinac odstranjen iz tima za duel s Newcastleom!

E. Škorić

Kako je objavio novinar Sam Dean, Kolašinac nije u timu Arsenala koji počinje novu sezonu u engleskoj Premier ligi.

Odluka Unaija Emeryja i kluba je da Kolašinca zajedno sa Mesutom Ozilom udalji od ekipe za prvo kolo zbog incidenta koji policija još uvijek istražuje

Njih dvojica propustili su i posljednje pripremne mečeve zbog dešavanja u Londonu.

Kao što je svima poznato dvojica razbojnika pokušali su opljačkati Ozila i Kolašinca i ukrasti automobil njemačkog igrača. No, Kolašinac se odlučio obračunati s njima iako su bili naoružani noževima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navijači Arsenala su tada Kolašinca proglasili herojem, ali naš reprezentativac neće biti u kadru za meč s Newcastleom na St. James Parku koji se igra u nedjelju od 15 sati.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

andi
ma on je kralj,ispao je frajer.legenda i ne.mora nikada više zaigrati za mene ja naj veći igrać i karakter svih vremena
21 2
Zoilomas
Najveca glupost Arsenala, odstranili ih da vrate balans u tim jer znaju da ih sad ostali smatraju vecim nego prije a pogotovo Kolasinca.
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi